pic-03

Standaard Pedicure Behandeling € 28,00

Bij een Standaard Pedicure Behandeling beginnen we altijd met het desinfecteren van de voeten. Daarna worden de nagels geknipt, de nagelomgeving gereinigd en mechanisch afgewerkt. Daarna wordt overtollig eelt verwijderd, eventuele mycosenagel(s) afgevlakt, eventuele likdoorns verwijderd. Ook ingegroeide nagels of kloven kunnen tijdens de behandeling worden behandeld. Soms past niet alles in één behandeling en zal een vervolg behandeling moeten worden ingepland. Aan het einde van de behandeling worden de voeten gereinigd en wordt er een verzorgende creme aangebracht.  Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van warme doeken.

Deelbehandeling (eerste 20 minuten) € 16,50

Een korte pedicure behandeling. Hierbij wordt één probleem aangepakt, zoals het knippen van de nagels en nagelomgeving reinigen of het behandelen van een likdoorn, ingroeiende teennagel of eelt / kloven. Na 20 minuten wordt er € 1,00 p.m. in rekening gebracht.

Nagelreparatie € 10.00 / € 7,50

Met de Next gel van Urban Nails kan een traumanagel, een mycosenagel (schimmel-/kalknagel) worden gerepareerd.

Een losse nagelreparatie bedraagt € 10,00 Een nagelreparatie bij een voetbehandeling bedraagt € 7,50

Beautician giving a foot massage to a woman

Pedicure Ontspannend € 39,00

Standaard Pedicure Behandeling + een heerlijke voetmassage van 20 minuten na afloop van de behandeling.

still shot of the flower with essential oil

Cosmetische Spa Pedicure € 39,00  (45 minuten)

Even helemaal uit de drukte van alledag? Gun jezelf dan een klein uurtje volledige rust én daarbij je voeten een opkikkertje. In mijn nieuwe praktijk heb ik een (duo) spa stoel ontworpen en op maat laten maken. Deze behandeling is ook als duo behandeling te boeken.

In deze behandeling worden de nagels geknipt en gevijld, wordt de nagelomgeving behandeld met een frees. Ook oppervlakkig eelt wordt verwijderd. Daarna een heerlijk ontspannend voetbad, gevolgd door een voetscrub, voetsmasker en afsluitend een voetmassage met warme olie of een heerlijke verzorgende massage creme.

Uiteraard is het mogelijk om de behandeling uit te breiden met Gellak op de tenen.

Voor het behandelingen van kalknagels, verwijderen van likdoorns en overtollig eelt kunt u het beste een aparte Pedicure Behandeling boeken. 

Nagellak Pedicure Praktijk Marlies Dekker

Nagels lakken na behandeling € 5,00

Voor het lakken van de nagels gebruikt Pedicure Praktijk Marlies Dekker de professionele nagellak Caption.

Gellak na behandeling €10,00 / Gellak apart €17,50