IMG_6974

Foot Wellness

Geïnspireerd door mijn jarenlange verblijf in Azië heb ik getracht in mijn praktijk de professionele voetverzorging uit het Westen te combineren met de heerlijke foot wellness uit het Oosten. Naast een professionele pedicure bied ik ook ontspannende behandelingen en arrangementen aan.

Cosmetische Spa Pedicure € 39,00 (45 minuten)

Even helemaal uit de drukte van alledag? Gun jezelf dan een klein uurtje volledige rust én daarbij je voeten een opkikkertje. In mijn nieuwe praktijk heb ik een (duo) spa stoel ontworpen en op maat laten maken. Deze behandeling is ook als duo behandeling te boeken.

In deze behandeling worden de nagels geknipt en gevijld, wordt de nagelomgeving behandeld met een frees. Ook oppervlakkig eelt wordt verwijderd met een frees. Daarna een heerlijk ontspannend voetbad, gevolgd door een voetscrub, voetsmasker en afsluitend een ontspannende voetmassage.

Uiteraard is het mogelijk om de behandeling uit te breiden met Gellak op de tenen.

Voor het behandelingen van kalknagels, verwijderen van likdoorns en overtollig eelt kunt u het beste een aparte Pedicure Behandeling boeken. Tijdens de Cosmetische Spa Pedicure wordt er puur mechanisch gewerkt.

IMG_9972[4725]

Paraffine packing voeten € 17,50

Een paraffine packing is een verzorgende en ontspannende behandeling die direct zichtbaar is en een voelbaar resultaat laat zien. Een heerlijk verwenmoment, vooral in de winter. Voeten en/of handen worden eerst gereinigd en gescrubd. Er wordt een verzorgende crème aangebracht en daarna de paraffine packing met de Orb by bentlon.

*Een paraffine bad stimuleert de bloedcirculatie en is goed voor extreem droge handen en voeten, wintertenen etc. Winterhanden/wintertenen hebben te maken met de bloedvaten. Het is een vertraging in de reactie van bloedvaten bij temperatuurverschillen. Het komt vaak voor in natte en koude periodes. Symptomen zijn vaak rode/paarse vlekken en soms zwellingen, jeuk en/of pijn.